Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii

de Andra_Constantinescu in Porc, 12 Oct 2016 | 1296 vizualizari

 

Sunt minunati ardeii grasi umpluti si zic sa profitam cat inca se mai gasesc pe piata.

 

INGREDIENTE

  • 9 ardei grasi;
  • 750 g carne de porc;
  • 100 g orez;
  • o ceapa;
  • doua oua;
  • sare;
  • putin piper negru macinat;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • o lingura de faina;
  • apa, cat sa acopere ardeii;
  • 500 ml suc de rosii;
  • 3-4 frunze de busuioc;
  • putin amestec de ierburi (maghiran, patrunjel, rozmarin, cimbru);
  • o legatura de patrunjel.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii:

Ardeii se spala si li se indeparteaza coada si semintele cu ajutorul unui cutit, taind circular in jurul cozii si avand grija ca acestia sa ramana intregi.


Intr-un castron se pun carnea tocata, orezul spalat, ceapa curatata de foi, spalata si taiata marunt, ouale, putina sare, putin piper negru macinat si o lingurita de boia de ardei dulce. Se amesteca, apoi se umplu ardeii cu aceasta compozitie, unul cate unul, la final presarand putina faina peste carne, pentru a forma un capac.


Se aseaza ardeii umpluti intr-o cratita, se pune apa peste ei, cat sa ii acopere, se adauga putina sare si se lasa la fiert pana cand carnea este gata, iar apa este scazuta. Se adauga sucul de rosii, frunzele de busuioc spalate si putin amestec de ierburi. Se mai lasa la fiert cat sa se lege sosul. La final se adauga patrunjelul spalat si tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

13.10.2016, 08:49

mihaelar63 1

13.10.2016, 15:19

Ce frumoasa prezentare

Valclaudia 1

13.10.2016, 17:03

foarte,foarte apetisanti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Terina de porc infasurata in bacon