Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii

de Andra_Constantinescu in Porc, 12 Oct 2016 | 5975 vizualizari

 

Sunt minunati ardeii grasi umpluti si zic sa profitam cat inca se mai gasesc pe piata.

 

INGREDIENTE

  • 9 ardei grasi;
  • 750 g carne de porc;
  • 100 g orez;
  • o ceapa;
  • doua oua;
  • sare;
  • putin piper negru macinat;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • o lingura de faina;
  • apa, cat sa acopere ardeii;
  • 500 ml suc de rosii;
  • 3-4 frunze de busuioc;
  • putin amestec de ierburi (maghiran, patrunjel, rozmarin, cimbru);
  • o legatura de patrunjel.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii:

Ardeii se spala si li se indeparteaza coada si semintele cu ajutorul unui cutit, taind circular in jurul cozii si avand grija ca acestia sa ramana intregi.

Intr-un castron se pun carnea tocata, orezul spalat, ceapa curatata de foi, spalata si taiata marunt, ouale, putina sare, putin piper negru macinat si o lingurita de boia de ardei dulce. Se amesteca, apoi se umplu ardeii cu aceasta compozitie, unul cate unul, la final presarand putina faina peste carne, pentru a forma un capac.

Se aseaza ardeii umpluti intr-o cratita, se pune apa peste ei, cat sa ii acopere, se adauga putina sare si se lasa la fiert pana cand carnea este gata, iar apa este scazuta. Se adauga sucul de rosii, frunzele de busuioc spalate si putin amestec de ierburi. Se mai lasa la fiert cat sa se lege sosul. La final se adauga patrunjelul spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi