Ardei umpluti cu carne de pui

de madi_marin in Pui, 18 Ian 2011 | 8933 vizualizari

 

Alta mancarica preferata.....

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne tocata de pui
  • 10 ardei grasi potriviti
  • 2 rosii
  • 150 g orez
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de pui:

Ardeilor li se scot cotoarele, apoi se spala si se lasa la scurs.


Carnita tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt marunt, cu orezul spalat si scurs, sare, piper si marar proaspat. Se omogenizeaza bine compozitia.


Se umplu bine ardeii,li se pun capacele de rosii, apoi se pun intr-un vas si se acopera cu apa. Se dau la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se mai adauga apa. Cand sunt aproape gata se pune pasta de tomate si se potriveste gustul sosului cu sare si piper. Se lasa sa scada bine.


Se servesc cu iaurt sau smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

19.01.2011, 21:32

cu carne de pui n-am mancat, trebuie sa fie tare buna

Mihaela11_jo 1

19.01.2011, 21:37

Foarte buni

tanyapatap 1

04.05.2011, 19:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pilaf taranesc