Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de T I M E A in Slow Cooker, 1 Sep 2015 | 3944 vizualizari

 

Imi plac mult ardeii umpluti si am vrut sa ii testez si la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4,7 L. Normal ca am avut un rezultat pe masura asteptarilor pentru ca totul a fost gatit la temperatura joasa si nici nu a trebuit sa stau langa aparat.

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei potriviti
  • 350 g carne de vitel
  • 80 gr orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita sare
  • un pic de piper
  • 800 ml suc de rosii
  • 2 lingurite zahar brun
  • busuioc verde
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Tocam carnea cu masina de tocat carne sau cu robotul de bucatarie. Tocam ceapa marunt si dam morcovul pe razatoare, sau daca aveti un mixer multifunctional cu maruntitor/tocator, folositi-l pe acesta. Amestecam intr-un bol carnea, ceapa, morcovul si orezul spalat bine si scurs de apa, sarea, piperul si patrunjelul tocat.

Ardeii ii spalam, taiem partea de sus si scobim semintele si nervurile.

Umplem fiecare ardei cu compozitia de carne.

Asezam ardeii umpluti pe fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock Pot 4,7l Digital si turnam sucul de rosii cat se acopere 3 sferturi din ardei.

Adaugam in sucul de rosii 2 lingurite de zahar brun si in functie de cat e de sarat potrivim de sare.

Conectam aparatul Crock-Pot la o sursa de curent, punem capacul, modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de 4 ore. (dupa 3 ore si jumatate am verificat si aveam carnea si orezul fiert si am oprit aparatul, dar depinde foarte mult de carnea folosita iar carnea mea era tare frageda fiind de la vitel crescut la tara).

Adaugam la final busuioc tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot 3,5 L