Ardei umpluti cu linte

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 4972 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 14 ardei 
  • 150 gr orez 
  • 1 ceasca linte 
  • 500 gr ciuperci 
  • 1 morcov 
  • 1 dovlecel 
  • 1 ceapa mare 
  • marar si patrunjel 
  • sare si piper 
  • 200-300 ml suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu linte:

Ardeii i-am avut in borcan, pusi pe iarna. Reteta mamei inca nu am facut-o, asa ca nu ma pot lauda, insa puteti sa faceti cu ardei prospeti si sunt la fel de deliciosi.
Orezul se spala bine. Lintea se pune la umflat 1,5 h, apoi la fiert. Se schimba cateva ape. Timpul de fierbere variaza.
Ciupercile si dovlecelul se taie cuburi, morcovul se da prin razatoare. Se pune un pic de ulei in tigaie si se adauga ciupercile. Se soteaza, apoi se adauga morcovul si 250 ml de apa; cand fierbe, se pune orezul, sare, iar la jumatea fierberii, dovlecelul. Orezul nu trebuie sa-l fierbeti pana este gata. Se adauga apoi ceapa, verdeata tocata marunt si piper.
Se adauga lintea si se amesteca usor. Cu aceasta se umplu ardeii. Se pun intr-un vas, se adauga suc de rosii si se lasa la cuptor 20-30 minute, la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu linte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigi de casa (de post)