Ardei umpluti in sos de rosii

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2010 | 6630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei
  • o mana de carne tocata
  • 2 cepe
  • un morcov
  • o lingura de orez
  • o felie de paine inmuiata in lapte
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia
  • sos de rosii
  • o lingurade faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in sos de rosii:

Spalam ardeii, indepartam cotoarele si ii curatam de seminte.


Facem un amestec din carne, ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, painea inmuiata in lapte, mararul si patrunjelul tocat marunt, lingura de orez, sare, piper, boia.


Cu acest amestec umplem ardeii, pe care ii punem intr-o oala sii acoperim cu cotoarele.


Punem o lingura din sosul de rosii si apa fierbinte peste ei si punem pe foc cca 30-40 de min.


Dupa ce au fiert facem un rantas, dintr-o ceapa mica, pe care o taiem marunt si o punem la calit, apoi punem sosul de rosii si lingura de faina, lasam putin apoi mai punem niste apa pt a se forma sosul, lasam sa fiarba bine si punem sosul rezultat peste ardei.


Asezonam cu verdeata la sfarsit.

 

TIPS-URI

1

se pot face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 10:55

ms frumos silvia

mena29 1

09.06.2010, 20:46

foarte buni au fost,am gustat

Cris2711 1

20.07.2011, 16:23

ce buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui