Ardei umpluti la vasul tajine

de rivka in Vita, 27 Aug 2010 | 2095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei
  • 2 conserve pasta rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cana mica orez
  • 500 grame carne tocata de vitel
  • 1 lingurita jumatate praf de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti=sambal
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carne tocata
  • 1 lingurita piper 4 anotimpuri
  • 1 frunza de dafin
  • 2 oua
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti la vasul tajine:

Se spala ardeii bine si se taie capacel, se scobesc de samburi.

Se face amestecul de carne tocata(cu mana curata) impreuna cu orezul, condimentele, ceapa tocata, praful de usturoi, patrunjelul, mararul 1 lingurita pasta de ardei iuti, sare, piper dupa gust si 2 oua.

Se umple fiecare ardei cu compozitie de carne si se aseaza in vasul de tajine unul langa altul.Resturile de capacel se pun si ele printre ardeii umpluti.Din pasta de rosii cu apa se prepara un sos care se toarna in vas peste ardei.Se aseaza deasupra inca putin marar tocat, lingurita de piper 4 anotimpuri ,frunza de dafin si se aseaza capacul.

Se da la cuptor la cca 220 grade cca 1 ora jumatate.

Se scot, se lasa sa se odihneasca si se servesc calzi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti la vasul tajine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mena29 1

28.08.2010, 15:37

super arata

nadina73 1

29.08.2010, 03:47

ardei si iar ardei de cand imi sta capu la arei lui tavidar lasa ca nu mai e mult si vin ai mei din tara si tot ardei le zic sa-mi aducasuper 5 furcu

rivka 1

30.08.2010, 09:00

nu se poate sa nu gasesti ardei acolo la tine, daca nu faci de aia mai mari, sau capia, fff buni...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ceapa umpluta pe salata de linte