Ardei umpluti persani

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2012 | 4443 vizualizari

 

In sfarsit am reusit si eu sa pun reteta...de asta toamna:D

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 buc. ceapa alba
  • 1 varf sare
  • 1 lingurita curcuma
  • 7 buc. ardei grasi
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 50 gr orez
  • 2-4 lingura ierburi uscate (patrunjel,ceapa verde,coriandru,marar)
  • 1 varf piper negru ,proaspat macinat
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti persani:

Se spala si se curata ardeii,ceapa se taie cubulete,iar orezul se spala.

Se caleste ceapa in putin ulei,apoi se adauga carnea.

Se caleste cam 10 minute,apoi adaugam curcuma,ierburile uscate,sarea si piperul. 

Dupa 5 minute ,adaugam si orezul,amestecam bine si dupa ce se raceste compozitia umplem ardeii.

Se inchid cu capacul si se aseaza in oala. Turnam apa in oala pana la jumatatea ardeilor si dam oala la cuptor.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti persani" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti