Varza bicolora calita cu afumatura

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2015 | 1245 vizualizari

 

Mi-au ramas de la pus muraturi varza alba si rosie si am zis sa le calesc impreuna. Bine am facut ca a rezultat ceva foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza alba (1,5 kg)
  • 1/2 varza rosie (0,6 kg)
  • 2 cepe
  • 3 ardei colorati
  • 5 rosii
  • 150g costita afumata
  • 150g scarita afumata
  • 3 foi dafin
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza bicolora calita cu afumatura:

Varza alba si rosie se curata si se toaca fidea mai mare, se presara cu sare si se lasa sa se imoaie putin. (25-30 minute)


Costita si scarita se taie fasii si se pun la prajit in ulei intr-o cratita mai mare.


Cand au prins culoare se scot alaturi.


Se pune ceapa curatata si tocata in cratita si se caleste cateva minute impreuna cu piper si foile de dafin.


Se pun ardeii curatati si taiati marunt si se mai caleste putin


Se adauga afumatura, varza si apa si se lasa sa fiarba pana se imoaie si isi micsoreaza volumul. (25-30 minute).


Se adauga rosiile taiate si se mai fierbe 15-20 minute.


Se potriveste de apa si se introduce in cuptor pana scade cat doresti si prinde o culoare frumoasa.


Se scoate din cuptor din cand in cand si se amesteca.


Se consuma calda cu ardei iute si mamaliguta.


Mie imi place cu ceapa rosie.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si marar daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza bicolora calita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

13.10.2015, 16:17

Multumesc

mihaelar63 1

13.10.2015, 17:12

Si eu am ramase asemenea bucati de varza

MotanLaOale 1

13.10.2015, 19:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Varza a la cluj varianta mea (2)