Varza bicolora calita cu afumatura

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2015 | 1134 vizualizari

 

Mi-au ramas de la pus muraturi varza alba si rosie si am zis sa le calesc impreuna. Bine am facut ca a rezultat ceva foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza alba (1,5 kg)
  • 1/2 varza rosie (0,6 kg)
  • 2 cepe
  • 3 ardei colorati
  • 5 rosii
  • 150g costita afumata
  • 150g scarita afumata
  • 3 foi dafin
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza bicolora calita cu afumatura:

Varza alba si rosie se curata si se toaca fidea mai mare, se presara cu sare si se lasa sa se imoaie putin. (25-30 minute)


Costita si scarita se taie fasii si se pun la prajit in ulei intr-o cratita mai mare.


Cand au prins culoare se scot alaturi.


Se pune ceapa curatata si tocata in cratita si se caleste cateva minute impreuna cu piper si foile de dafin.


Se pun ardeii curatati si taiati marunt si se mai caleste putin


Se adauga afumatura, varza si apa si se lasa sa fiarba pana se imoaie si isi micsoreaza volumul. (25-30 minute).


Se adauga rosiile taiate si se mai fierbe 15-20 minute.


Se potriveste de apa si se introduce in cuptor pana scade cat doresti si prinde o culoare frumoasa.


Se scoate din cuptor din cand in cand si se amesteca.


Se consuma calda cu ardei iute si mamaliguta.


Mie imi place cu ceapa rosie.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si marar daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza bicolora calita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

13.10.2015, 16:17

Multumesc

mihaelar63 1

13.10.2015, 17:12

Si eu am ramase asemenea bucati de varza

MotanLaOale 1

13.10.2015, 19:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Varza umpluta