Ardei umpluti-la cuptor

de LUK in Porc, 12 Iun 2011 | 2527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei grasi
  • o ceapa
  • 400 gr carne tocata(de porc)
  • 20gr orez
  • 2-3 linguri de ulei
  • 4-5 linguri de pasta de tomate
  • 500ml apa
  • o rosie
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti-la cuptor:

Spalam ardeii si ii curatam de cotor si seminte.Ceapa o tocam marunt(eu am facut-o pasta cu blenderul.Spalam orezul si il punem la fiert.


Punem o lingura de ulei intr- o oala si calim putin ceapa.Adaugam carnea,2 linguri de pasta de tomate,putina apa(40-50ml) ,sare,piper si lasam la foc mic 10-15min amestecand mereu.Oprima apoi focul si adaugam orezul scurs de apa si clatit.


Umplem ardeii cu compozitia de carne si ii asezam intr-un vas uns cu ulei(pentru ca nu stateau prea bine i-am sprijinit cu ajutorul unor felii de cartofi ).Punem deasupra fiecarui ardei cate o feliuta de rosie.Amestecam intr-un bol restul de pasta de tomate si apa si apoi o turnam printre ardei.Dam la cuptor la foc potrivit pentru o ora si 15-20min.Se servesc calzi,cu smantana.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti sa i mancati cu sosul in care fierb,puneti spre finalul coacerii sare,piper si inca 2-3 linguri de pasta de tomate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti-la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

14.06.2011, 09:21

buni si aromati

aziz 1

14.06.2011, 19:21

Cris2711 1

18.06.2011, 18:23

Florina sunt exact pe placul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc