Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne

de corina241 in Vita, 7 Oct 2012 | 3250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g carne tocata amestec(vita+porc)
  • 1 ou
  • 3-4 linguri de orez
  • 2 cepe
  • verdeata proaspata
  • sare
  • piper
  • 6-7 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • pasta de tomate
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne:

Pregatim copozitia de carne pentru a umple legumele(ardeii,cartofii si rosiile):amestecam carnea tocate cu sarea piperul si oul.Ceapa si orezul se calesc separat si se pun in compozitia de carne,iar la sfarsit punem si verdeata tocata marunt.

Cu aceasta compozitie umplem pe rand ardeii,curatati de seminte si decupate capacelele,cartofii decojiti,spalati si scobiti de miez in interior,iar rosiile de asemenea,le scoatem miezul si umplem fiecare leguma cu compozitia de carne.

Pregatim un vas pe care sa-l putem introduce la cuptor,punem apa atat cat sa cuprinda toti ardeii(si numai),adaudam 2 linguri de bulion,sare,piper si putina vegeta.

Fierbem la foc potrivit pana da primul clocot,apoi bagam vasul la cuptor si lasam sa scada bine!Presaram verdeata la sfarsit,cand am scos vasul din cuptor!

Servim cu smantana si branzica proaspata!

TIPS-URI

1

Datorita amidonului din cartofi,sosul se va ingrosa usor si nu este nevoie de faina pentru sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti