Arici tepos si fitzos aperitiv

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 31950 vizualizari

 

Un aranjament ...mai altfel...frigaruile se pot face dupa imaginatia fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • branza(diferite sortimente)
  • cascaval
  • rosii cherry
  • castravete
  • struguri
  • un pepene galben
  • betisoare de bambus
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici tepos si fitzos aperitiv:

Pepenele se taie la baza foarte putin si se aseaza, drept, pe o farfurie. Se fac frigaruile, alternand ingredientele de mai sus sau folosind altele, dupa plac. Se decoreaza farfuria cu struguri, felii de portocale si floricele de praz.



PS: Stefu a fost primul la masa, dupa cum se observa in imagine :)


Ultima poza este de la masa de Craciun de anul trecut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Arici tepos si fitzos aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ionix 1

05.01.2010, 11:35

ce frumoasa e masa cu ingerasul la masa... pupici... cred ca lui Stefanut ii cam place sa fie "tras" in poze... scump rau de tot... pupici

Oana 1

05.01.2010, 12:03

Ionix, multumesc Lui Stef ii place si la pozat si la masa, e primul Michelle, ma bucur ca iti place si tie

valentinalaur 1

10.01.2010, 06:37

E super tare si cred ca e si foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in paturi cu branza si smantana