Chec aperitiv 2(reteta cu numarul 300)

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2012 | 6714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri de faina
  • 1/2 praf de copt
  • sare,piper
  • 1 leg de marar
  • 4-5 felii de muschi azuga
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 3 linguri de ulei
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ciuperci din conserva
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv 2(reteta cu numarul 300):

Ouale se bat bine,se adauga faina amestecata cu praf de copt,punem sare si piper si uleiul.Ardeiul gras,feliile de muschi se taie cubulete,ciuperciile se maruntesc,iar mararul il tocam marunt.Se adauga peste compozitie,punem si branza si cascavalul ras,se amesteca usor.Intr-o tava de chec se adauga hartie de copt si se toarna compozitia.Se lasa la cuptor30-40 minute,se incearca cu o scobitoare(in mijloc se baga scobitoarea iar daca nu se ia aluat pe ea este gata).Se serveste de preferabil rece

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv 2(reteta cu numarul 300)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Bya Ralu 1

30.03.2013, 17:22

multumesc

Bunica 1

30.03.2013, 17:36

felicitari si la cat mai multe!

Bya Ralu 1

30.03.2013, 18:31

multumesc buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert gris cu lapte si stafide, in sos de portocale

de RODIMUR 5

ieri la 19:41

Chifle cu unt

ieri la 17:27

Tagliatelle cu ciuperci si sos de smantana si cascaval

de RODIMUR 5

ieri la 16:45

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci