Aripa de curcan inabusita cu legume

de epurasha2bb in Curcan, 21 Iul 2010 | 4074 vizualizari

 

mancare facuta la tigaia Doubletta

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan mare
  • 2 morcovi
  • bucati de radacina de patrunjel, pastarnac si telina
  • 1/2 dovlecel verde
  • 1 ardei mic portocaliu si unul rosu
  • cateva rondele de praz verdefrunze de patrunjel verde tocat
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare
  • 1 foaie de dafin
  • cateva linguri de smantana
  • pt.decor
  • o felie mare de cascaval Hochland si
  • 8 boabe de strugure verde (eu am avut tata oii care e si parfumat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripa de curcan inabusita cu legume:

Se pune la fiert aripa de curcan in apa cu putina sare in tigaia adanca Doubletta.Deasupra se pune sita pt.aburi si pe ea bucati mari, curatate, de legume.


Se lasa 1/2 ora.Apoi se desface carnea de pe osul aripii si se adauga in tigaia adanca.Se adauga si legumele de la aburi si se acopera cu tigaia mica.


Spre sfarsit, cand sosul a scazut, se adauga foaia de dafin si cateva linguri de smanatana.Se mai lasa cateva minute si e gata.Se aseaza pe o farfurie alba felia de cascaval taiat in 4 triunghiuri si pe fiecare se pun 2 boabe de strugure verde.In mijloc se pune cu lingura o gramajoara din sosul de curcan cu legume sotate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripa de curcan inabusita cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:32

o nebunie de culori........tare frumos...............

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:40

mersi medi!

Sylvia 1

22.07.2010, 11:05

Roberta si de la mine nota maxima, superb arata trebuie sa testez reteta, plina de culoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi, curcan si ciuperci