Aripa de curcan inabusita cu legume

de epurasha2bb in Curcan, 21 Iul 2010 | 3769 vizualizari

 

mancare facuta la tigaia Doubletta

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan mare
  • 2 morcovi
  • bucati de radacina de patrunjel, pastarnac si telina
  • 1/2 dovlecel verde
  • 1 ardei mic portocaliu si unul rosu
  • cateva rondele de praz verdefrunze de patrunjel verde tocat
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare
  • 1 foaie de dafin
  • cateva linguri de smantana
  • pt.decor
  • o felie mare de cascaval Hochland si
  • 8 boabe de strugure verde (eu am avut tata oii care e si parfumat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripa de curcan inabusita cu legume:

Se pune la fiert aripa de curcan in apa cu putina sare in tigaia adanca Doubletta.Deasupra se pune sita pt.aburi si pe ea bucati mari, curatate, de legume.


Se lasa 1/2 ora.Apoi se desface carnea de pe osul aripii si se adauga in tigaia adanca.Se adauga si legumele de la aburi si se acopera cu tigaia mica.


Spre sfarsit, cand sosul a scazut, se adauga foaia de dafin si cateva linguri de smanatana.Se mai lasa cateva minute si e gata.Se aseaza pe o farfurie alba felia de cascaval taiat in 4 triunghiuri si pe fiecare se pun 2 boabe de strugure verde.In mijloc se pune cu lingura o gramajoara din sosul de curcan cu legume sotate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripa de curcan inabusita cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:32

o nebunie de culori........tare frumos...............

epurasha2bb 1

21.07.2010, 20:40

mersi medi!

Sylvia 1

22.07.2010, 11:05

Roberta si de la mine nota maxima, superb arata trebuie sa testez reteta, plina de culoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan