Aripi de curcan cu legume la punga

de La Ancuta in Curcan, 15 Feb 2011 | 4316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati aripi de curcan
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 mere
  • 4 catei de usturoi
  • 50 g branza telemea
  • cimbru
  • 1 cana apa
  • sare, piper
  • 1 punga pentru cuptor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan cu legume la punga:

Se spala carnea si se condimenteaza.


Curatam cartofiii si ii scobim. Umplem cartofii cu un amestec din telemea, 1 ceapa rosie si un cartof mic. Face o pasta din aceste ingrediente (la robot).


Taiem legumele bucatele, iar merele felii pastrand coaja. Ceapa o taiem inele.


Punem carnea in punga magica iar deasupra punem restul ingredientelor.


Asezam punga in tava, presaram cimbru si putina sare si adaugam cana de apa. Inchidem bine punga cu clema din dotare si apoi o perforam in cateva locuri, pe partea superioara.


Dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora si jumatate. Scoatem din cuptor si rupem punga. Mai lasam inca 10 minute in cuptor, ca sa se rumeneasca frumos.


Servim calda cu muraturi.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan cu legume la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

La Ancuta 1

17.02.2011, 13:57

Multumesc Mamaie

mena29 1

17.02.2011, 14:04

Am venit la masa

La Ancuta 1

17.02.2011, 18:16

Pofteste Mena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu inimioare de curcan