Rulouri de curcan in vin cu cascaval,legume si fructe.

de dicarmencitta1957 in Curcan, 22 Feb 2010 | 1412 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri mai mari de curcan.
  • 500 gr cascaval.
  • 500 gr masline verzi.
  • 500 gr conopida proaspata.
  • 1 gutuie.
  • 1 mar.
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • un praf de menta,
  • vegeta fara sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan in vin cu cascaval,legume si fructe.:

Portionam cat mai bine fileurile de curcan, daca este nevoie le mai batem putin cu ciocanul. Pe fileurile de curcan asezonam urmatoarele: masline verzi taiate subtiri, cascaval taiat feiute, ardei gras taiat feliute, dam si un praf de sare si piper, le strangem ca pe un rulou si apoi le prindem cu scobitori. Ca sa se faca bine, le bagam in folie de aluminiu, ca sa nu curga cascavalul si le punem pe mijlocul tavii de aragaz.

In tava adaugam: buchetele de conopida, felii de gutuie si un mar intreg. Adaugam in tava o ceasca de vin si o ceasca de apa, acoperim tava cu folie de aluminiu. Dam tava la cuptor pentru 60 de minute.

Dupa 30 minute scoatem tava si indepartam foaia de aluminiu si lasam sa mai stea inca 30 de minute. Mentionez ca indepartam doar folia care a acoperit toata tava, nu si folia in care sunt rulourile de curcan.

Este un fel de mancare foarte delicios si satios, iar curcanul se face foarte repede si il putem servi si cu un sos de usturoi.Pofta buna !!! 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan in vin cu cascaval,legume si fructe." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 23:28

Am pus legume si fructe,oare nu trebuia?Eu sunt adepta,la tot ceea ce este nou si bun.

Miha 1

11.03.2010, 23:45

nadina73 1

11.03.2010, 23:56

este grozav,arata fantastic si mie imi place tare mult ce e piept de curcan,o prezentare extraordinara ,felicitari,mai aveti putem veni si noi'

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

ULTIMELE COMENTARII

Sidy

Si acum Somonul... "In Norvegia, situatia privind cultivarea > pestelui este catastrofala. La o ferma atat de > mica creste un numar atat de mare de peste, 2 > milioane de unitati de somon. Pestele se > imbolnaveste, e vorba de aproape o pandemie: > necroza pancreatica si anemia infectioasa a > somonului a capturat toata Norvegia. Insa, acest > lucru este tainuit de consumatori", spune Kurt. > Activistul are colectate probe, inregistrari > video, care arata cum muncitorii de la > crescatorii toarna in apa un pesticid puternic cu efecte > neurotoxice. > > "Ei insisi trebuie sa poarte masti si costume de > protectie, ca sa nu fie afectati de substantele > chimice destinate curatarii rezervoarelor de apa > de paraziti. Astfel, somonul se imbiba cu aceste > produse chimice, ceea ce ar putea ameninta > sanatatea consumatorului. Somonul norvegian este > cel mai toxic aliment din lume, si asta in > conditiile in care industria pescuitului ocupa al > doilea loc dupa venituri in Norvegia''. > > Pe fundul lacurilor pline cu apa de ploaie se > gaseste un reziduu de 15 m incarcat cu bacterii, > resturi de furaje putrede si substante chimice > care sa distruga parazitii. Nivelul de > contaminare este foarte inalt. Substante toxice, > excremente de peste... Fundul marii este complet > distrus, e ca o fabrica de gaz. Bule de metan si > pesticide identice unor atacuri cu gaze'', > relateaza Kurth dupa ce a folosit camere subacvatice spion > pentru a filma. > O alta problema a pescarilor norvegieni este asa > numitul paduche de peste, ce paraziteaza pe corpul pestelui > si il ucide. > > "Paduchele intre timp devine rezistent la > chimicale asa incat pescarii sunt nevoiti sa > folloseasca pesticide tot mai puternice, iar > acest lucru se reflecta negativ asupra pestilor. > 50% din puietul de cod de la ferme se naste cu > mutatii genetice. Pestii nu pot sa inchida gura. > Aceasta mutatie genetica nu dispare timp de opt > generatii. Consumatorul cand vede un peste ca > acesta, nu doreste sa-l manance, daca insa i se > taie capul, nimeni nu observa", mai spune el. > > Somonul mutant are si carnea friabila. > > "Acest lucru nu ar trebui sa existe, carnea > somunului are consistenta elastica. Dupa cum > stiti, somonul salbatic are 5-7% grasime, iar cel > crescut artificial tocmai 15-34% grasime. Si > toate toxinele se acumuleaza in tesutul adipos. > In consecinta, acest peste devine cel mai toxic > din lume", subliniaza ecologistul. > > La randul sau, toxicologul francez Jerome Ryuzzen > confirma declaratiile ecologistului. > > „Intr-adevar, gradul de contaminare a somonului a > crescut foartte mult. Este de 5 ori mai nociv si > toxic decat orice alte produse. Aceste toxine ar > trebui sa fie evitate in consum, pentru a reduce > riscul de expunere a organismului'', a subliniat > toxicologul.

Care este alimentul care se vinde in toate supermarketurile si care ne distruge sanatatea

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!