Rulouri de curcan in vin cu cascaval,legume si fructe.

de dicarmencitta1957 in Curcan, 22 Feb 2010 | 1538 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri mai mari de curcan.
  • 500 gr cascaval.
  • 500 gr masline verzi.
  • 500 gr conopida proaspata.
  • 1 gutuie.
  • 1 mar.
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • un praf de menta,
  • vegeta fara sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan in vin cu cascaval,legume si fructe.:

Portionam cat mai bine fileurile de curcan, daca este nevoie le mai batem putin cu ciocanul. Pe fileurile de curcan asezonam urmatoarele: masline verzi taiate subtiri, cascaval taiat feiute, ardei gras taiat feliute, dam si un praf de sare si piper, le strangem ca pe un rulou si apoi le prindem cu scobitori. Ca sa se faca bine, le bagam in folie de aluminiu, ca sa nu curga cascavalul si le punem pe mijlocul tavii de aragaz.


In tava adaugam: buchetele de conopida, felii de gutuie si un mar intreg. Adaugam in tava o ceasca de vin si o ceasca de apa, acoperim tava cu folie de aluminiu. Dam tava la cuptor pentru 60 de minute.


Dupa 30 minute scoatem tava si indepartam foaia de aluminiu si lasam sa mai stea inca 30 de minute. Mentionez ca indepartam doar folia care a acoperit toata tava, nu si folia in care sunt rulourile de curcan.


Este un fel de mancare foarte delicios si satios, iar curcanul se face foarte repede si il putem servi si cu un sos de usturoi.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan in vin cu cascaval,legume si fructe." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 23:28

Am pus legume si fructe,oare nu trebuia?Eu sunt adepta,la tot ceea ce este nou si bun.

Miha 1

11.03.2010, 23:45

nadina73 1

11.03.2010, 23:56

este grozav,arata fantastic si mie imi place tare mult ce e piept de curcan,o prezentare extraordinara ,felicitari,mai aveti putem veni si noi'

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne tocata