Pulpe de curcan cu mere la cuptor

de camelia75 in Curcan, 2 Iul 2011 | 5043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de curcan
  • 1 mar
  • 2 ligurite zeama de lamaie
  • 1 ardei gras(alternativ,eu n am pus)
  • menta uscata sau proaspata
  • Tarhon,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • maghiran
  • 1 ardei iute
  • ulei de masline
  • sare,piper
  • 300 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu mere la cuptor:

Dupa ce am spalat bine pulpele de curcan, le crestam din loc in loc.
Le saram, ungem cu ulei de masline si le asezam intr un recipient de yena .Crestaturile le umplem cu usturoi taiat feliute.Condimentam bine cu cimbru,menta,tarhon,rozmarin,maghiran.Ardeiul iute tocat marunt si marul taiat feliute subtiri si stropit cu putina zeama de lamaie, le asezam printre pulpele de curcan.Adaugam si 300 ml de apa in vas.

Le bagam la cuptorul preincalzit la 200 gr.Dupa 30 minute le intoarcem pe partea cealalta si le lasam pana se rumenesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu mere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rodii