Curcan Delicious Flavours

de Sidy in Curcan, 3 Oct 2011 | 3926 vizualizari

 

Nu cred ca nu ati patit si voi ceea ce am patit eu...
Cum am citit reteta aceasta , cum am vazut-o facuta de mine putin mai altfel....
Multumesc http://deliciousflavours.blogspot.com/ pentru ideea ce mi-ai dat-o !
A iesit ceva moale, aromat si savuros...

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept curcan
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 150 cas oaie
  • 150 g crema Focsani
  • 1 lingurita granule usturoi
  • 3 ardei kapia
  • 150 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ierburi de Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan Delicious Flavours:

Coacem ardeii , ii lasam 5 minute acoperiti si sarati apoi ii curatam de pielite si seminte.


Granulele de usturoi le punem in lapte impreuna cu ierburile de Provence.


Ouale le batem bine si le asezonam.


Pieptul de curcan il taiem fasii nu prea mici.


Intr-un vas jenna sau o forma de guguluf unsa cu unt asezam feliile de piept date prin faina si prin ou; peste ele asezam felii din ardeii copti apoi radem branza deasupra.


Punem peste si celelalte bucati de piept date prin faina si ou.


Oul ramas, faina ramasa le amestecam cu smantana si apoi cu laptele.


Rasturnam compozitia peste carne si dam la cuptorul incins pentru 30-40 de minute pina se patrunde bine pieptul si se face o crusta aramie deasupra.


Se serveste curcanul cu diferite garnituri.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan Delicious Flavours" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Angelina_Elena 1

29.10.2011, 12:49

arata extraoridinar cu siguranta este delicios

MIUTA 1

29.10.2011, 13:33

Ce bine arata

Adinuta san 1

29.10.2011, 15:25

sunt si eu patita super ti-a iesit,precis a fost tare apreciata puszi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan