reteta am luat-o din clik!pofta buna,e putin modificata,dar gustul este excelent
Cartofii se curata de coaja si se taie in patru.Ceapa se taie rondele,iar ardeiul gras cubulete.
Se spala aripile de pui,se sterg cu un prosop de hartie si se pun la calit intr-o tigaie.In alta tigaie punem la calit si ceapa si ardeiul gras timp de 2-3 minute.
Intr-un vas termorezistent se pun cartofii,cabanosul taiat felii,maslinele,rosiile decojite(se paseaza intr-un bol cu furculita),ceapa si ardeiul calite,aripile de pui.Se pun condimentele,vinul alb,si apa cat sa acopere.
Se da la cuptor pentru 45-60 minute si se asezoneaza cu patrunjel.
1
Dupa 30 minute se scoate tava din cuptor si se intorc aripiile de pui pe cealalta parte.
2
Dupa 45 minute este totul facut,dar daca vreti sa se rumeneasca putin se mai lasa 10-15 minute.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro