Aripi de pui cu varza calita

de violeta30 in Pui, 26 Ian 2015 | 1273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de pui
  • 2 verze murate potrivite sau una mai mare
  • ulei
  • suc de rosii
  • rosii in bulion
  • sare
  • marar
  • cimbru
  • piper
  • 2 cani de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui cu varza calita:

Punem aripioarele intr-un vas cu ulei (4-5 linguri de ulei) la prajit, pe ambele parti, dar acoperite cu capac. Cand s-au prajit adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba putin.


Intre timp tocam varza marunt si o clatim in cateva ape pentru a reduce acreala si sarea. Scurgem bine varza de apa si o stoarcem bine in maini pana nu mai ramane zeama si adaugam peste aripioarele de pui. Punem capacul si lasam la fiert. Scoatem aripioarele de pui pe o farfurie (pentru a nu se fierbe prea mult) si adaugam rosiile si sucul de rosii peste varza. Lasam sa fiarba bine varza, daca mai e nevoie mai adaugam apa. Cand s-a fiert bine varza, adaugam cimbru, marar, piper dupa gust si punem din nou aripioarele in vas. Dam vasul vreo 15-20 minute la cuptor.


Servim cu mamaliguta si cu pofta :)


 

TIPS-URI

1

daca va place cu afumatura puteti adauga si cateva bucati de sunculita

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

27.01.2015, 08:42

dantes 1

27.01.2015, 12:16

Bune!

elucubratiiculinare 1

28.01.2015, 09:55

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu costita de porc