Aripi de pui cu varza calita

de violeta30 in Pui, 26 Ian 2015 | 1093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de pui
  • 2 verze murate potrivite sau una mai mare
  • ulei
  • suc de rosii
  • rosii in bulion
  • sare
  • marar
  • cimbru
  • piper
  • 2 cani de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui cu varza calita:

Punem aripioarele intr-un vas cu ulei (4-5 linguri de ulei) la prajit, pe ambele parti, dar acoperite cu capac. Cand s-au prajit adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba putin.

Intre timp tocam varza marunt si o clatim in cateva ape pentru a reduce acreala si sarea. Scurgem bine varza de apa si o stoarcem bine in maini pana nu mai ramane zeama si adaugam peste aripioarele de pui. Punem capacul si lasam la fiert. Scoatem aripioarele de pui pe o farfurie (pentru a nu se fierbe prea mult) si adaugam rosiile si sucul de rosii peste varza. Lasam sa fiarba bine varza, daca mai e nevoie mai adaugam apa. Cand s-a fiert bine varza, adaugam cimbru, marar, piper dupa gust si punem din nou aripioarele in vas. Dam vasul vreo 15-20 minute la cuptor.

Servim cu mamaliguta si cu pofta :)

 

 

TIPS-URI

1

daca va place cu afumatura puteti adauga si cateva bucati de sunculita

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui cu varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aripi de pui cu varza calita-0
Aripi de pui cu varza calita-1
Aripi de pui cu varza calita-2
Aripi de pui cu varza calita-3
Aripi de pui cu varza calita-4

COMENTARII (4)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.01.2015, 08:42

dantes

dantes 1

27.01.2015, 12:16

Bune!

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

28.01.2015, 09:55

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53