Aripioare crocante la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 21 Aug 2012 | 9012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare sau in functie de cati membrii sunt la masa
  • 3 oua
  • 2 linguri de susan
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute pt cine le doreste picante
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante la cuptor:

Se spala si se sterg aripioarele, cu un servetel.

Batem ouale cu sare si piper, dupa care adaugam mustarul si omogenizam.

Intr-o farfurie facem un amestec din celelalate ingrediente.

Dam aripioarele prin aceste amestec, dupa care le bagam in ou si le dam din nou prin amestecul de faina, pesmet si susan.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit cca. 50 de minute.

Le verificam din cand in cand si la jumatatea intervalului le intoarcem pe cealalta parte.

Servim cu cartofi prajiti si un sos din usturoi cu iaurt sau cu ce doriti.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

21.08.2012, 19:02

bune aripioare

Toamna07 1

21.08.2012, 19:38

Delicioase;trebuie gatite cat mai repede si tavalite prin maioneza cu usturoi !

Laly 1

22.08.2012, 12:32

Buuuuune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de Pui Picante (Reteta Video)