Aripioare cu ciuperci in lapte, la cuptor

de Valclaudia in Pui, 1 Mai 2017 | 2793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 10 ciuperci champinion
  • 150 ml lapte
  • sare
  • piper macinat
  • turmeric
  • boia dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu ciuperci in lapte, la cuptor:

Aripioarele se spala bine, indepartam partea cea mai subtire si punem aripioarele intr-un vas incapator.

Ciupercile le spalam si le impartim in sferturi. Le adaugam peste aripioare in vas.

Presaram sare, piper macinat si turmeric dupa gust.

Ungem cu condimente, aripioarele, pe toata suprafata, apoi turnam laptele.

Acoperim vasul si il dam la rece, peste noapte.

A doua zi, transferam aripioarele si ciupercile in tava in care le vom prepara la cuptor.

La laptele in care au stat la marinat, renuntam.

Dam tava neacoperita in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 20 minute.

Dupa acest timp, intoarcem aripioarele, presaram boia dulce si dam din nou la cuptor, pana se rumenesc pe o parte.

Presaram boia si pe cealalta parte, apoi lasam la rumenit, alte 10 minute.

Noi le-am servit cu piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu ciuperci in lapte, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripi lipicioase