Aripioare cu sos curry

de Oana in Pui, 6 Dec 2009 | 5035 vizualizari

 

Aromate, simplu de realizat si foarte bune alaturi de un orez natur!

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 cartof
  • 2 cepe
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 2 lingurite rase curry
  • sare
  • piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu sos curry:

Aripioarele de pui se spala, se dau intr-un clocot, apoi se spala de spuma si se pun la fiert in 1,5 l apa cu sare dupa gust. Se adauga legumele curatate si spalate, morcovul, cartoful, ardeiul si 1 ceapa. Se acopera oala cu capac si se fierbe supa 20 de minute, pana se imnoaie legumele.


Se strecoara supa si se pastreaza jumatate de litru.


Intr-o craticioara se topeste untul si se adauga ceapa ramasa tocata fin. Se adauga cate putina supa si se la inabusit pana se inmoaie. Se pune faina si se amesteca repede cu un tel, adaugandu-se treptat toata supa. Se adauga curry, sare si piper alb, apoi smantana si aripioarele de pui fierte.


Se servesc aripioarele cu sos si orez fiert (in apa cu sare, apoi se adauga putin unt si se lasa acoperit sa se umfle).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Irina 1

07.12.2009, 23:00


De unde ai luat curry, Oana?

Oana 1

08.12.2009, 13:54

E de la Fucks, din Carrefour.

Akita_Inu99 1

17.11.2010, 21:48

Sa nu fiu reA dar CURRY si toateee celelalte ierburi/plante pt.gatit se gasesc pesteee toot! Atat vrac cat si ambalate. Zau fetelor, uneori puneti niste intrebari parca a ti avea 10 ani. In fine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor