Aripioare de pui la cuptor cu piure

de cocolina in Pui, 17 Apr 2012 | 2451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg aripioare de pui
  • 8-10 bucati
  • 1 plic condimente pui
  • 1/2 lamaie
  • 1 ramura rozmarin verde
  • 150 ml ulei masline
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi mai mari
  • lapte
  • margarina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu piure:

Aripioarele se curata bine se spala si se aseaza pe o farfurie mare.


Se condimenteaza si se ung cu ulei si se pun intr-o tava.


Dupa ce le-am pus in tava se stoarce o jumatate lamaie peste aripi,se pune ramura de rozmarin verde si se acopera cu hartie de aluminiu.


Se incalzeste cuptorul la 180 grade si se pune tava in mijloc.


Se lasa circa o jumate ora dupa care dam focul la 130 grade si luam jos hartia de aluminiu.


Le mai lasam circa o jumate ora ca sa se rumeneasca putin si le scoatem de la cuptor.


Se pregateste garnitura:se curata cartofi se spala si se pun la fiert cu putina sare.


Dupa ce s-au fiert se scurg de apa se piseaza bine se adauga putina margarina,sare si se acompaneaza cu aripioarele.Merge bine si cu niste castraveti murati.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

18.04.2012, 11:19

bun

Sim0na 1

18.04.2012, 11:56

Cel mai mult imi plac aripioarele!!

Maria68 1

18.04.2012, 12:34

gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aripioare la cuptor pe pat de legume