Aripioare de pui la cuptor cu piure

de cocolina in Pui, 17 Apr 2012 | 2759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg aripioare de pui
  • 8-10 bucati
  • 1 plic condimente pui
  • 1/2 lamaie
  • 1 ramura rozmarin verde
  • 150 ml ulei masline
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi mai mari
  • lapte
  • margarina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu piure:

Aripioarele se curata bine se spala si se aseaza pe o farfurie mare.


Se condimenteaza si se ung cu ulei si se pun intr-o tava.


Dupa ce le-am pus in tava se stoarce o jumatate lamaie peste aripi,se pune ramura de rozmarin verde si se acopera cu hartie de aluminiu.


Se incalzeste cuptorul la 180 grade si se pune tava in mijloc.


Se lasa circa o jumate ora dupa care dam focul la 130 grade si luam jos hartia de aluminiu.


Le mai lasam circa o jumate ora ca sa se rumeneasca putin si le scoatem de la cuptor.


Se pregateste garnitura:se curata cartofi se spala si se pun la fiert cu putina sare.


Dupa ce s-au fiert se scurg de apa se piseaza bine se adauga putina margarina,sare si se acompaneaza cu aripioarele.Merge bine si cu niste castraveti murati.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

18.04.2012, 11:19

bun

Sim0na 1

18.04.2012, 11:56

Cel mai mult imi plac aripioarele!!

Maria68 1

18.04.2012, 12:34

gustoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Aripioare la cuptor pe pat de legume