Aripioare de pui marinate

de Dana_Retetegg in Pui, 26 Feb 2012 | 1681 vizualizari

 

Delicioase si lipicioase!

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui,
  • sos
  • 1 pahar de vin rosu,
  • 1 lingura miere,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri suc de rosii,
  • 2 linguri sos soia,
  • oregano,
  • putin ulei de masline,
  • 2 catei de usturo),
  • seminte de in,
  • ulei pt prajit.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui marinate:

Am pregatit sosul intr-un bol incapator. Am pus toate ingredientele (usturoiul doar taiat pe jumatate) si am omogenizat bine cu o lingura.



Aripioarele bine spalate (si cu varfurile acelea osoase taiate) le-am pus in sos si le-am lasat acolo cam 1 ora.



Am prajit aripioarele (trecute prin cateva seminte de in) in baie de ulei, apoi le-am scos pe un servet sa se scurga.



Daca nu aveti seminte de in, sau nu va plac, folositi de susan.



Aripioarele merg consumate cu ce garnitura va place!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui marinate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Dana_Retetegg 1

27.02.2012, 16:30

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:33

Dana_Retetegg 1

27.02.2012, 20:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci, alune si paste cu trufe