Aripioare de pui marinate la cuptor

de Rocsi in Pui, 17 Iul 2012 | 7703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr aripioare de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1 1/2 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita patrunjel uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 3 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui marinate la cuptor:

Aripioarele le parlim de puf pe flacara aragazului .

Le spalam si le tamponam cu un servet de bucatarie.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un bol punem uleiul de masline, mustarul,sare si piper, boia de ardei, busuiocul, patrunjelul si usturoiul pisat.

Cu o lingurita frecam bine pana obtinem o pasta.

Luam un penson, trecem prin acest amestec de condimente si ungem bine aripioarele.

Le dam la rece pentru 30 de minute.

Dupa acest timp, asezam aripioarele intr-un vas yena.

Pasta de rosii o desfacem in putina apa si o turnam peste .


Acoperim vasul si il introducem in cuptor, aprindem focul si le lasam 35-40 minute.

Le descoperim si le mai lasam sa se rumeneasca cam 10-15 minute.

Cand sunt bine patrunse le scoatem la racorit.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui marinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Rocsi 1

18.07.2012, 11:23

Te astept Mamaie

Sim0na 1

18.07.2012, 20:26

La aripioare nu pot rezista!!!

Rocsi 1

18.07.2012, 22:48

Simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta