Aripioare de pui picante cu dovlecel

de Bunica in Pui, 15 Sep 2013 | 1216 vizualizari

 

Imi place dovlecelul foarte mult.Nu pierd nicio ocazie sa-l pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 aripioare
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 ardei iute
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui picante cu dovlecel:

Dovlecelul se curata,se spala,se taie rondele si se prajesc in tigaia dry-cooker


Aripioarele se spala,se sterg cu servetele absorbante,se adauga Baza Mirodenia,si se freaca cu ardei iute.


Se pun in aceeasi tigaie la prajit .


Se scot pe farfurie.


Se aseaza dupa dorinta si deasupra se toarna ketchup.

 

TIPS-URI

1

Ardeiul se taie in doua pe lungime.

2

Aripioarele si dovlecelul se prajesc fara ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui picante cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diaconta 1

16.09.2013, 10:39

Buna combinatie

Lia_ 1

16.09.2013, 20:40

nu prea-mi plac dovleceii dar mananc carnea

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:23

foarte gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Orez cu pui si legume