Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor

de aziz in Pui, 21 Feb 2011 | 3488 vizualizari

 

suna pretentios? mmm dar e asa de simplu si buuuun....

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui (cite doriti)
  • brocolli
  • morcov 2 am pus eu
  • usturoi
  • pesmet
  • o lingura unt
  • sare piper
  • supa instant
  • o jum de ceapa
  • cascaval ras cit mai marunt sau parmezan cam 150 gr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor:

aripioarele se condimenteaza dupa gust si se pun in punga impreuna cu ceapa si usturoiul ,dupa care dam la cuptor cit sa fiarba.brocolli si morcovul se fierb la baie de aburi apoi se sareaza .eu nu am avut pesmet asa ca l-am facut singura din piine neagra pe care am am rumenit-o la cuptor ,apoi am dat-o pe razatoare am amestecat cu un cub de unt si 2 catei de usturoi pisati si am mai dat la cuptor pt 2-3 minute.scoatem pesmetul de la cuptor si-l lasam sa se raceasca apoi amestecam cu brinza si imbracam buchetelele de brocolli , morcovul si dam la cuptor inca 10 minute cit sa se rumeneasca si asta depinde de fiecare cit de crontz doreste.la fel procedam si cu aripioarele imbracam cu pesmet si dam la cuptor sa se rumeneasca.se serveste cu salata de rosii chery amestecate cu ulei de masline ,lamaie ,patrunjel si putin usturoi.iar ca garnitura poate fi piure sau orez alb.pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

aziz 1

22.02.2011, 08:40

motane

mena29 1

22.02.2011, 10:03

a fost buuun!

aziz 1

22.02.2011, 12:03

mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui crocante facute in bere