Aripioare de pui umplute cu branza

de Oana in Pui, 2 Iun 2013 | 1670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare mari de pui
  • 100 gr branza telemea putin sarata
  • 1 fir de usturoiu verde
  • 2 linguri cu marar tocat
  • 1 galbenus de ou
  • sare si piper 
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui umplute cu branza:

Aripioarele se spala bine si se sterg cu un servet de hartie. Cu ajutorul unui cutit mic si ascutit se desface usor pielea de deasupra aripioarei.


Branza rasa se amesteca cu usturoiul verde tocat marunt, mararul si galbenusul de ou. Se umplu aripioarele cu compozitia de branza, se condimenteaza cu sare si piper. Se ung cu putin ulei si se pun in tava, plus 100 ml apa.


Se pune tava in cuptorul incins si se lasa la foc potrivit pana se rumenesc deasupra.


Le-am servit cu fasole galbena cu usturoi verde si marar.

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si branza de vaci.

2

Se pot frige pe gratarul din cuptor, iar tava goala se pune dedesubt pentru a aduna sucul ce curge din carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

02.06.2013, 20:16

danakarin 1

03.06.2013, 07:50

La favorite cu ea!

Sim0na 1

03.06.2013, 11:20

Interesanta combinatie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu usturoi si oregano