Aripioare lipicioase cu cartofi

de -Licurici- in , 15 Iul 2018 | 1142 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
O cina rapida si delicioasa. Aripioarele, pe langa faptul ca sunt super lipicioase, sunt si picante. :D
Pentru gustul perfect, m-au ajutat noile condimente de la Delikat, 100% naturale. Pentru aripioare am folosit chilli, iar pentru cartofi, mixul de condimente special. ;)

 

INGREDIENTE

  • 10 buc aripi de pui
  • 100 ml miere
  • 50 ml sos Teriyaki
  • 1/2 lingurita Delikat 100% natural – Chilli
  • sare
  • 4 cartofi
  • 2 lingurite Delikat 100% natural - Condimente pentru Cartofi
  • 2 linguri ulei de masline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase cu cartofi:

Intr-un castron, se amesteca mierea cu sosul teriyaki, sare si chilli.


Aripile de pui se spala, se curata, se sterg cu prosoape de hartie sau se lasa la scurs, apoi se pun peste compozitia cu miere.


Se amesteca bine si se lasa la frigider, acoperite, pentru cel putin 1 ora sau peste noapte.


Aripile se pun intr-un vas termorezistent, cu tot cu sos, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C.


Se lasa 20 min pe o parte si inca 20 min, pe cealalta parte.


Cartofii se spala, se curata si se taie pe lung, dar nu foarte subtire, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentul pentru cartofi si sare.


Cartofii se pun intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40 min sau pana cand sunt rumeniti frumos.


Se servesc impreuna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Adi 1

19.07.2018, 22:37

Bune!

dantes 1

21.07.2018, 09:36

Bune!

UrsanMihaela 1

05.08.2018, 08:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Burrito vegetarian, de post
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu unt de arahide la punga la cuptor