Aripioare marinate

de Rahela Velicu in Pui, 17 Iun 2021 | 2401 vizualizari

 

Cui ii mai plac aripioarele? :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • 100 g maioneza
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare marinate:

Mai intai pregatim aripioarele ( eu le-am taiat si varfurile), le spalam si le dam deoparte.

Maioneza o diluam cu 1 lingura de apa si o punem intr-un bol. Adaugam aripioarele si le amestecam bine sau le ungem pe fiecare cu maioneza. Eu am folosit maioneza cumparata. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam aripioarele.

Presaram sare, piper si ardei boia si dam aripioarele la cuptorul preincalzit pentru 60 de minute, in partea de sus a cuptorului . Din cand in cand le intoarcem sa se rumeneasca frumos. Se pot servi cu diverse garnituri: cu cartofi, legume cu salate sau sosuri sau chiar cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mirela0911 1

20.06.2021, 16:32

Ne plac aripioarele!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:51

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:51

Super, ma bucur mult ca va plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
FRIPTURA *TIGANEASCA*