Aspic din legume

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 5559 vizualizari

Aspic din legume

 

INGREDIENTE

  • 100g morcovi
  • 100g mazare
  • 100g porumb
  • 100g ciuperci
  • 50g ardei gras
  • 2 pliculete gelatina
  • sare,piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aspic din legume:

-Morcovii cubulete se pun la fiert.
-Mazarea se fierbe separat.
-Ciupercile se taie felii subtiri,iar cand morcovii si mazarea au fiert, se pun impreuna cu porumbul si ardeiul, dupa care se mai fierbe totul 2 minute.
-Gelatina se dizolva in putina apa, se pune sare si piper, apoi se amesteca cu legumele scurse si se completeaza cu zeama, pana cand sunt acoperite.
-ompozitia se toarna in forme diferite si se baga la frigider 2-3 ore.
-Se scoate din forme, se feliaza si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aspic din legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza - Dukan