Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie

de maxion in Fructe de mare, 4 Sep 2011 | 5280 vizualizari

 

ceva delicios..........bineinteles cui ii plac crustaceele

 

INGREDIENTE

  • una bucata astice (homar)viu 500 gr
  • una lamaie
  • sos de soia dulce cumparat de la market
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie:

Dupa ce am cumparat homarul ,(atentie trebuie sa ramana viu pana cand e pus la fiert) pregatim o oala sau cratita mai are punem 1,5 litri de apa la fiert in care am adaugat o lingurita de sare si piper dupa gust punem homarul viu in apa fiarta si lasam la fiert 8 ..10 min


Cand s-a facut culoarea rosie il scoatem pe platou si lasam sa se raceasca un pic, pregatim pe o farfurie sosul de soia si scoatem carnea din coada homarului si clesti taind crusta cu o foarfeca de bucatarie .


Asezonam cu lamaie si servim atat cald dar si rece .....e superr .


Va urez pofta buna

 

TIPS-URI

1

homari se pot gasi si congelatii de viii sau fiertii dar nu sunt la acelas gust ca cei vii

Daca ti-a placut reteta noastra "Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

LUK 1

05.09.2011, 09:41

n-am mancat niciodata..daca mi-ar gati cineva as incerca

Lau 1

05.09.2011, 13:35

bun

MIUTA 1

26.09.2011, 00:06

Imi place,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Surimi cu garnitura de orez