Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie

de maxion in Fructe de mare, 4 Sep 2011 | 5647 vizualizari

 

ceva delicios..........bineinteles cui ii plac crustaceele

 

INGREDIENTE

  • una bucata astice (homar)viu 500 gr
  • una lamaie
  • sos de soia dulce cumparat de la market
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie:

Dupa ce am cumparat homarul ,(atentie trebuie sa ramana viu pana cand e pus la fiert) pregatim o oala sau cratita mai are punem 1,5 litri de apa la fiert in care am adaugat o lingurita de sare si piper dupa gust punem homarul viu in apa fiarta si lasam la fiert 8 ..10 min


Cand s-a facut culoarea rosie il scoatem pe platou si lasam sa se raceasca un pic, pregatim pe o farfurie sosul de soia si scoatem carnea din coada homarului si clesti taind crusta cu o foarfeca de bucatarie .


Asezonam cu lamaie si servim atat cald dar si rece .....e superr .


Va urez pofta buna

 

TIPS-URI

1

homari se pot gasi si congelatii de viii sau fiertii dar nu sunt la acelas gust ca cei vii

Daca ti-a placut reteta noastra "Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

LUK 1

05.09.2011, 09:41

n-am mancat niciodata..daca mi-ar gati cineva as incerca

Lau 1

05.09.2011, 13:35

bun

MIUTA 1

26.09.2011, 00:06

Imi place,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Gustare rapida cu surimi