Crab la cuptor

de Doralinda in Fructe de mare, 24 Feb 2013 | 4943 vizualizari

 

In Grecia am descoperit aproape toate fructele de mare, savoarea lor, bineinteles, mai sunt cateva care nu le-am incercat precum aricii de mare, stridii, care nu prea cred ca le voi incerca....;)
Acest preparat, la taverne se gateste pe gratar dar cum nu vreau sa imi miroasa in casa, am gasit solutia la cuptor, acelasi rezultat garantat!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de picioare de crab(mie personal, nu-mi place corpul lor, au alt gust)
  • sare groasa
  • oregon
  • putin ulei masline
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crab la cuptor:

Daca crabii sunt congelati, ii lasati sa se dezghete intr-o strecuratoare, dar sa fiti siguri ca sunt dezghetati, altfel carnea lor in cuptor se va strange! ii clatiti cu putina apa sa dispara putin mirosul si alte produse cu care au fost congelati, apoi puneti intr-o tava, presarati cu destula sare groasa si lasati la cuptorul preincalzit la 180C cca 20 min, de fapt pana vedeti ca, culoarea lor a devenit rosiatica ( la inceput crabii au o culoare maro). ii scoateti intr-un vas, puneti inca putina sare, putin ulei de masline si oregon. Amestecati si gata de servire! Folositi un cleste special ptr a ii putea deschide!

 

TIPS-URI

1

Il puteti manca simpli sau daca va place, puteti face o salata la care sa adaugati bucatelele de carne de crab, e un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crab la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Doralinda 1

25.02.2013, 00:20

ooo, ce mai imi plac!!!!

Sim0na 1

25.02.2013, 17:57

N-am mancat niciodata.. si mereu am zis sa mananc in oras!

Doralinda 1

25.02.2013, 19:09

E foarte bun simona!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste gnocchi cu creveti si capsuni in sos curry