Baclava cu carne

de lili in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2011 | 3420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un pachet foi placita "Miorita"
  • -800 gr.carne porc (fara grasime) sau amestec (2 portii porc si 1 parte pasare)
  • -1 pachet unt
  • -12 oua
  • -150 gr. smantana
  • - 4 linguri rase faina alba
  • - 2 linguri amidon alimentar
  • - 2 linguri ulei
  • - sare, piper, vegeta
  • - o ceapa mica
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baclava cu carne:

Se toaca carnea si se caleste impreuna cu ceapa si uleiul pana se albeste si nu mai lasa lichid, amestecandu-se continuu cu o furculita.Cand s-a racit se adauga 5 oua intregi si se amesteca bine, se condimenteaza dupa gust cu sare piper si vegeta


Se desfac foile si se asaja pe rand in tava tapetata cu hartie.Untul se topeste usor si se intinde pe fiecare foaie.Amestecul de carne se imparte in 3.


Asezare in tava:- 3 foi prima parte de carne

- 3 foi, iar carne

- si iar 3 foi si carne.


Se acopera cu foile ce au mai ramas si se taie in patrate mari ca si cremesul. Dupa aceasta aranjare se pregateste partea de ornament: Se separa 7 oua si se pregateste albusul ca pt. tort dar fara zahar. Galbenusurile se freaca cu putina sare si cu smantanacare se adauga numai cand albusurile sunt bine batute.Se amesteca cele doua parti si se adauga faina si amidonul. Se da la cuptor si se coace la foc potrivit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baclava cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

LUK 1

08.02.2011, 16:22

tare frumoasa si buna

mirela0911 1

08.02.2011, 20:35

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu leurda si branza