Bagel cu crema de branza cu smantana Delaco, bacon si salata de ardei copti

de AlexTeacher in Sandvisuri, 27 Noi 2015 | 1997 vizualizari

 

Si-al treilea sandwich pe ziua de azi :)
Eu am fost responsabil cu preparatul, colegii cu mancatul. De luni la dieta ! AM ZIS ! 

 

INGREDIENTE

    • Bagel (covrig) – 1 buc
    • Bacon – 3-4 felii taiate in 4
    • Ridichi (taiate f.subtiri) – 2 buc
    • Crema de branza Delaco
    • Mix de salata la punga
    • Porumb la conserva – 2 linguri
    • Rosii cherry – 15-20 buc
    • Fresh de portocale – 3 linguri
    • Ulei de masline extravirgin – 2 linguri
    • Salata de ardei copti, cu otet – 4 linguri
    • Sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagel cu crema de branza cu smantana Delaco, bacon si salata de ardei copti:



  • Taie bagelul pe jumatate, pe lungime;




  • Unge-l apoi cu crema de branza cu smantana, Delaco;




  • Pune feliile de bacon deasupra si peste acesta adauga ardei copt;




  • Pune capacul bagel-ului si taie-l din 5 in 5 cm;




  • Asaza-l pe o farfurie incapatoare, usor despartit, lasand centrul liber;




  • Intr-un castron incapator amesteca mixul de salata (varza rosie, morcov, iceberg) cu porumbul, rosiile cherry (taiate in prealabil in jumatate) si stoarce fresh de portocale pe deasupra;




  • Adauga ridichi si ulei de masline extravirgin, potriveste de sare si piper si amesteca bine;




  • Pune salata in centrul farfuriei;




  • Infige cate o rosie cherry intr-o scobitoare (sau intr-un bat de frigaruie) si apoi infige-l in fiecare bucatica taiata de bagel;


    Savureaza-l cu placere !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagel cu crema de branza cu smantana Delaco, bacon si salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gicuta69 1

14.12.2015, 08:51

reisnaor_2006 1

14.12.2015, 11:39

eu vin la masa

Geanina87 1

14.12.2015, 19:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur