Bagel cu crema de branza cu smantana Delaco, bacon si salata de ardei copti

de AlexTeacher in Sandvisuri, 27 Noi 2015 | 3613 vizualizari

 

Si-al treilea sandwich pe ziua de azi :)
Eu am fost responsabil cu preparatul, colegii cu mancatul. De luni la dieta ! AM ZIS ! 

 

INGREDIENTE

    • Bagel (covrig) – 1 buc
    • Bacon – 3-4 felii taiate in 4
    • Ridichi (taiate f.subtiri) – 2 buc
    • Crema de branza Delaco
    • Mix de salata la punga
    • Porumb la conserva – 2 linguri
    • Rosii cherry – 15-20 buc
    • Fresh de portocale – 3 linguri
    • Ulei de masline extravirgin – 2 linguri
    • Salata de ardei copti, cu otet – 4 linguri
    • Sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagel cu crema de branza cu smantana Delaco, bacon si salata de ardei copti:



  • Taie bagelul pe jumatate, pe lungime;




  • Unge-l apoi cu crema de branza cu smantana, Delaco;




  • Pune feliile de bacon deasupra si peste acesta adauga ardei copt;




  • Pune capacul bagel-ului si taie-l din 5 in 5 cm;




  • Asaza-l pe o farfurie incapatoare, usor despartit, lasand centrul liber;




  • Intr-un castron incapator amesteca mixul de salata (varza rosie, morcov, iceberg) cu porumbul, rosiile cherry (taiate in prealabil in jumatate) si stoarce fresh de portocale pe deasupra;




  • Adauga ridichi si ulei de masline extravirgin, potriveste de sare si piper si amesteca bine;




  • Pune salata in centrul farfuriei;




  • Infige cate o rosie cherry intr-o scobitoare (sau intr-un bat de frigaruie) si apoi infige-l in fiecare bucatica taiata de bagel;


    Savureaza-l cu placere !



Daca ti-a placut reteta noastra "Bagel cu crema de branza cu smantana Delaco, bacon si salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gicuta69 1

14.12.2015, 08:51

reisnaor_2006 1

14.12.2015, 11:39

eu vin la masa

Geanina87 1

14.12.2015, 19:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu Branza pufoasa cu verdeata