Bagheta umpluta

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 9662 vizualizari

 

Din categoria retetelor pentru pachetel ...

 

INGREDIENTE

  • 1 baghete
  • branza telemea nu foarte sarara
  • ardei rosu
  • salam uscat
  • smantana cat sa lege compozitia
  • marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Cantitatile si ingrediente folosite sunt in functie de marimea baghetei si de gustul fiecaruia


Se rade branza cat mai fin,


Se adauga salamul,ardeiul rosu,mararul toate tocate cat mai marunt ,se adauga smantana cat sa lege compozitia ,1- 2 linguri ,


Se omogenizeaza intreaga compozitie


Se condimenteaza cu piper dupa gust si sare doar daca este necesar.


Se scobeste cat mai bine interiorul baghetei.


Se umple cu amestecul de branza folosind o lingurita, presandu-se bine ca sa nu ramana goluri.


Se invart bucatile de bagheta in folia de aluminiu si se dau la frigider cateva ore.


Se feliaza si se servesc.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga la umplutura masline,ceapa verde ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diana_k 1

19.04.2013, 11:48

ce idee buna

mirela suba 1

20.04.2013, 09:19

super reteta

Panacris 1

15.11.2016, 18:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine impanata la cuptor