Bagheta umpluta

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 11622 vizualizari

 

Din categoria retetelor pentru pachetel ...

 

INGREDIENTE

  • 1 baghete
  • branza telemea nu foarte sarara
  • ardei rosu
  • salam uscat
  • smantana cat sa lege compozitia
  • marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Cantitatile si ingrediente folosite sunt in functie de marimea baghetei si de gustul fiecaruia


Se rade branza cat mai fin,


Se adauga salamul,ardeiul rosu,mararul toate tocate cat mai marunt ,se adauga smantana cat sa lege compozitia ,1- 2 linguri ,


Se omogenizeaza intreaga compozitie


Se condimenteaza cu piper dupa gust si sare doar daca este necesar.


Se scobeste cat mai bine interiorul baghetei.


Se umple cu amestecul de branza folosind o lingurita, presandu-se bine ca sa nu ramana goluri.


Se invart bucatile de bagheta in folia de aluminiu si se dau la frigider cateva ore.


Se feliaza si se servesc.

TIPS-URI

1

Puteti adauga la umplutura masline,ceapa verde ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diana_k 1

19.04.2013, 11:48

ce idee buna

Mirela Suba 1

20.04.2013, 09:19

super reteta

Panacris 1

15.11.2016, 18:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

ieri la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

ieri la 18:50

Costite de vitel cu cartofi si morcovi noi -la cuptor

pe 28.05 la 23:04

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

de Rocsi 9

pe 28.05 la 20:19

Pizza vegana, cu tofu

de RODIMUR 7

pe 28.05 la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Paine impanata cu unt si cascaval