Bagheta umpluta

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2017 | 3590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine bagheta
  • 300 g crema de branza
  • 100 g branza sarata
  • 150 g smantana
  • 100 g sunca de pui
  • 50 g masline fara samburi
  • 1 legatura mica de patrunjel verde
  • 1 ardei rosu copt
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Pentru inceput taiem bagheta in 2 si o scobim de miez, dar cu grija sa nu o rupem.
 Intr-un bol, punem crema de branza, impreuna cu branza sarata pe care am dat-o prin razatoare, untul si smantana, iar peste lactate adaugam, patrunjelul tocat marunt, maslinele, ardeiul copt si sunca de pui taiate cuburi, presaram putin piper si incepem sa omogenizam bine toate ingredientele din bol. Cu aceasta compozitie, umplem ambele jumatati de bagheta, apoi le invelim in folie de plastic si le dam la frigider pentru cca. 3 ore pana se intareste crema si paine se inmoaie putin.

Este o reteta foarte gustoasa si excelenta pentru sarbatori sau o masa festiva.

In compozitie se mai pot pune dupa preferinte ciuperci, ceapa verde, marar, porumb fiert sau sunca de pui sa o inlocuiti cu cea de porc, oricum, orice varianta este minunata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ceapa si maioneza