Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2016 | 1593 vizualizari

 

Foarte buna si calda si rece.

 

INGREDIENTE

  • legume congelate( mazare, morcov, porumb, fasole verde, ardei etc.)
  • piept de pui
  • cascaval
  • masline
  • unt
  • oua
  • bagheta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate:

Am pus legumele la fiert. Pieptul de pui se fierbe sau se prajeste in putin unt. Am taiat partea de jos a baghetei si am scos miezul. Am uns cu unt partea exterioara a baghetei. Am batut ouale cu putina sare, am adaugat legumele fierte si scurse, pieptul de pui taiat cubulete, maslinele taiate felii si cascavalul ras. Am pus compozitia in bagheta si am mai presarat cascaval deasupra.


Am asezat bagheta in tava cu hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.


Eu am folosit o bagheta pe care am taiat-o pe jumatate, o jumatate de piept de pui ramas de la o friptura, o mana de legume congelate, 100 g cascaval, 4 oua si 6 masline.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt in functie de cate baghete se fac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

GeorgiG 1

13.02.2016, 14:51

Rocsi 1

13.02.2016, 21:17

GeorgiG 1

06.03.2016, 18:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gratin de cartofi cu branza Reblochon - Tartiflette