Tartine cu ciuperci

de olteanu1979 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2009 | 2707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foetaj
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr carnati afumati
  • 50 gr cascaval
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 30 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu ciuperci:

Aluatul de foetaj se intinde pe masa , se taie in patrate potrivite , cat sa poata imbraca niste forme de tartine . Formele se ung cu ulei si se imbraca cu bucatile de aluat in interior.


Ciupercile si ceapa se curata , se spala , se scurg si se toaca marunt . Carnatuu se taie in feliute subtiri , iar cascavalul se rade .


Intr-o tigaie se pune uleiul la incins , apoi se adauga carnaciorii , ciupercile si ceapa verde , se calesc usor si se condimenteaza .


Fiecare forma se umple apoi cu compozitia din tigaie , se presara cu cascaval ras si se lasa in cuptorul incins la 180 C pentru circa 15 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

marieta 1

19.12.2011, 00:54

bun cu ciuperci!!e ziua ta? atunci iti spun si eu:LA MULTI ANI!!!

Bunica 1

18.12.2012, 06:20

La multi ani!

Geanina87 1

18.12.2012, 12:41

La multi ani !!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești la cuptor, cu sos de smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

la 10:05

Sos alb, din smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

ieri la 21:58

Ficăței înăbușiți, cu ceapă și roșii

de RODIMUR 5

ieri la 20:52

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu pasta de ton