Baghete cu cascaval

de maginean in Sandvisuri, 14 Mai 2015 | 1187 vizualizari

 

O reteta simpla dar delicioasa cu ingrediente la indemana

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de:
  • 3 baghete
  • 10 bucati ciuperci mici sau 5 mari
  • o conserva porumb dulce Sunfood
  • o lingura smantana
  • bucati de friptura (mie mi-au ramas si le-am adaugat la aceasta compozitie)
  • sunca cateva felii (sau salam cu sunca )
  • 2 oua
  • 150 gr cascaval ras
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

Se scobesc baghetele, sa ramana mijlocul gol. Se taie sunca, carnea, ciupercile (curatate inainte), se adauga porumbul si smantana, sare si piper dupa gust. Se pun la final si ouale batute si cascavalul ras (se lasa putin pentru ornare). Se amesteca toate bine si cu o lingura, se umplu baghetele, se adauga deasupra putin cascaval ras si se dau la cuptor pana se rumenesc, cam 20 de minute.


Se servesc calde alaturi de o cafea aromata dimineata sau un ceai cald seara .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.05.2015, 14:16

maginean 1

16.05.2015, 12:21

multumesc frumos pentru primirea frumoasa si comentariile scrise ,va pup cu drag

miki_a 1

22.05.2015, 12:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Garlic Bread/Baghete cu usturoi