Baghete cu sunca si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 14440 vizualizari

 

super bune si gustose, atat pt copii la scoala cat si la serviciu

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 3 linguri lapte praf
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 70 ml ulei masline(este grozav in aluaturi)
  • 240 ml apa calduta
  • 15 g drojdie proaspata

Umplutura:

  • 180-200 g sunca taiata foarte fin
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou pt uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu sunca si cascaval:

Se framanta bine faina ,laptele praf,sarea apoi se pune apa calduta dizolvata cu drojdia , zaharul si uleiul si se framanta bine apoi se lasa la dospit(eu le pun in masina de paine)


Dupa ce a dospit se imparte in 6 parti si se intinde cate o foaie care se unge cu putin ou batut apoi se pune sunca si cascaval ,dupa care se dau spre interior capetele apoi se ruleaza si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei .


Dupa ce sunt pregatite toate 6 baghetele se ung cu ou si se pun la cuptor pentru 20 minute la 150 grade pana se rumenesc frumos


La mine a mers mai usor ,ca am avut ajutoare...........

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

lilik 1

18.09.2010, 12:17

mai nadina sigur am sa incerc si eu reteta asta si iti las.salvata...

lilik 1

19.09.2010, 22:46

am facut si euuuusuper bune sunt

babi5 1

02.02.2014, 10:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata aperitiv