Bame cu kebab

de aziz in Mancaruri cu carne, 1 Noi 2010 | 5211 vizualizari

 

Cred ca o sa va placa..

 

INGREDIENTE

  • 600gr bame (o punga congelata)
  • o ceapa de marime medie
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • sare piper
  • supa instant o lingurita
  • pentru kebab:
  • 500gr carne tocata de curcan(poate fi de vita sau porc)
  • o ceapa mare
  • sare piper
  • o legatura patrunjel
  • sare piper
  • o lingurita supa instant

 

Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bame cu kebab:

se taie ceapa si se pune la calit in jumatate pahar de ulei


cind ceapa este calita se adauga usturoiul, taiat in patru si pasta de tomate


se adauga bamiile si se pune apa fierbinte peste ele


se lasa la fiert aproximativ 30 min


Kebab:


se pune carnea tocata intr-un castron impreuna cu ceapa tocata cit mai fin cu putinta si patrunjelul tocat marunt; se potriveste de sare si piper ,dupa preferinta supa instant .


se fac bile din carne maricele si se taseaza; arata ca hamburgerii


se icinge gratarul electric(sau tigaie de teflon)se unge cu ulei


se prajesc pe ambele parti dupa care se dau la cuptor (incalzit in prealabil) 10-15 minute

 

TIPS-URI

1

se uda miinile la prepararea kebabului amestecul fiind lipicios;punem kebabul in cuptor pentru a nu ramine crud la mijloc ;eu am facut bilele din carne le-am tasat cu o paleta de bucatarie si dupa ,pentru a avea o forma cit mai  rotunda le-am taiat cu o forma pentru prajituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bame cu kebab" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

aziz 1

02.11.2010, 19:26

eu sincer pina sa locuiesc in israel nu am mincat niciodata ,aici am fost invitata la masa la niste prieteni si sincer mi-au placut foarte mult ....

Kiko 1

25.06.2011, 09:22

Dragilor,
eu am cultura de bame. Daca cineva este interesat de bame tinere si proaspete (din Bucuresti sau imprejurimi), in "limita stocului disponibil" va servesc cu mare placere!

Bamele sunt o minune, din punctul meu de vedere! Sunt foarte nutritive, au o multime de calitati, fac minuni in organism si sunt si foarte gustoase!

aziz 1

26.06.2011, 16:57

kiko multumesc de vizita ,iar anuntul ai putea cred sa-l pui undeva intr-o rubrica pe prima pagina asa ar putea fi vazut de mai multe persoane

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bame cu pui la cuptor