Banana bread- Chec cu banane

de Anett in Dulciuri, 16 Oct 2015 | 464 vizualizari

 

Baietii de la Sorted Food au facut aceasta minunatie. :)

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 50 g stafide
  • 25 ml rom
  • 120 g unt
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 120 g zahar
  • 2 ou
  • 150 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingura fulgi de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana bread- Chec cu banane:

In primul rand incingem cuptorul si tapetam cu hartie de copt o tava pentru chec. Apoi luam bananele, le asezam pe o alta tava si cu ajutorul unei furculite facem gauri mici in ele.


Luam stafidele si turnam romul deasupra lor si lasam cateva minute ca sa rehidrateze.


Cand coaja bananelor au devenit negru, le scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca, apoi le curatam si le maruntim.


Intre timp intr-un vas topim untul pana cand devine de culoare maro, apoi lasam sa raceasca putin.


Intr-un bol mare cu un mixer amestecam untul topit cu zaharul, adaugam apoi oule si smantana. Incorporam si pasta de banane, apoi faina cu praful de copt. Pe la sfarsit adaugam si ciocolata maruntita si stafidele. Turnam amestecul in tava de chec si presarim cu zahar brun si fulgi de cocos. Punem in cuptor pentru 45 de minute, pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana bread- Chec cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

-Licurici- 1

17.10.2015, 08:57

mirela0911 1

22.10.2015, 22:02

Ce bun e!

Renataedina 1

27.01.2016, 19:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de post umplute cu rahat