Banana cu lapte si migdale

de Lia_ in Bauturi, 21 Aug 2013 | 6445 vizualizari

 

O bautura hranitoare, nutritiva, racoritoare daca-i adaugati cuburi de gheata sau inghetata. Este foarte potrivita si pentru copii!
Poate fi un mic dejun rapid sau un lapte linistitor seara cand dupa ora 18.00 nu este recomandat sa mai mancam copios.

Obligatorii sunt doar primele 3 ingredinete din reteta (banana, laptele si zaharul vanilat), restul sunt optionale, dupa bunul plac si gust.

Multumesc pt. reteta "e-retete.ro".

 

INGREDIENTE

  • 1 banana
  • 200 ml lapte rece (lapte de soia sau de migdale pentru varianta vegan)
  • 1 plic zahar vanilat (bourbon, dr. Oetker)
  • 1 priza scortisoara
  • 1 priza nucsoara
  • 1 varf cutit cardamom
  • 10 migdale macinate (alune de padure, nuci, fistic, etc = optional)
  • putina cacao pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana cu lapte si migdale:

Punem in blender banana felii, aromele, migdalele si jumatate din lapte.  Mixam bine. Adaugam si restul de lapte si mai mixam pana devine spumos.
Pentru decor, pudram interiorul unui pahar cu putina cacao (sau pudra de ciocolata) si turnam apoi laptele cu banane in el.

Servim imediat cu cateva fragmente de migdale deasupra.

Savurati cu placere!

TIPS-URI

1

cardamom se pune foarte-foarte putin fiind puternic aromat

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana cu lapte si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lia_ 1

21.08.2013, 16:07

Flavia, Laura pupici

Valclaudia 1

24.08.2013, 06:59

primesc si eu o portie? Buna dimineata!

Lia_ 1

24.08.2013, 08:13

si o cafea in plus
neata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Milkshake de mure