Banane in sos caramel

de Lau in Dulciuri, 3 Mai 2011 | 5996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 banane
  • 200 g zahar
  • 3 linguri de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane in sos caramel:

Se topeste zaharul intr-o cratita si cand a capatat culoarea dorita se adauga apa. Amestecam pana se omogenizeaza, dupa care adaugam bananele curatate de coaja si se intorc pe o parte si alta. Sau se poate taia felii si se trec prin sirop(focul este oprit)

Punem apa rece( foarte rece) int-un castron, scoatem bananele si le adaugam in castronul cu apa. Le bagamn si le scoatem, nu le lasam in apa

Eu am facut si kiwi si au fost foarte bune

Am mai adaugat  sos in farfurie, pentru ca sotul meu e innebunit dupa sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane in sos caramel" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie si caramel cu nuca