Reteta de preparare a papanasilor cu jeleu de cirese

de mihaelar63 in Dulciuri, 28 Iun 2012 | 3083 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Un dulce apreciat si usor de preparat . L-am ,, executat '' la cererea publicului admirator al talentelor mele culinare adica fiul si sotul !!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 branza proaspata de vaca
  • 2 oua
  • 200 gr gris
  • 1 lingurita coaja razuita de lamai si limete
  • 1 varf cutit sare
  • 300 gr pesmet
  • 100 gr unt
  • 150 gr zahar brun
  • frisca[ facultativ]
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu jeleu de cirese:

Reteta de preparare a papanasilor


Amestecati branza cu oua , sare si gris .


Puneti la fiert o oala cu 3 l apa .


Topiti untul , amestecati cu pesmet cateva minute avand grija sa nu se prinda de peretii vasului . Cand pesmetul devine auriu inchideti focul si adaugati amestecand si zaharul .


Formati bile de marimea unui ou mic pe care le faceti o gaura in mijloc cu un deget .Fierbeti papanasii in apa clocotita . Scoateti cu o paleta si ii tavaliti prin pesmet .


In gaura din mijlocul papanasului am pus jeleu de cirese .Cine doreste poate pune si un mot de frisca .

 

TIPS-URI

1

Reteta de preparare a papanasilor

2

Papanasii cand sunt pusi in oala cu apa clocotita merg la fundul oalei , Sunt fierti in momentul in care se ridica la suprafata .

3

Pot fi serviti cu dulceata preferata , frisca , smantana sau nuttella .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu jeleu de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

08.12.2012, 22:01

Multumesc dragele mele Va pup si va imbratisez
Cinste fac la intalneala . Sau mai bine haideti la colindat

mamaieelena 1

08.12.2012, 22:52

La multi ani cu bucurii sa fi sanatoasa si multi,multi ani inainte

mihaelar63 1

08.12.2012, 22:56

Multumesc Elena
Doar de bucurii sa ai si tu parte

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu branza de vaci