Reteta de preparare a papanasilor cu jeleu de cirese

de mihaelar63 in Dulciuri, 28 Iun 2012 | 4089 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Un dulce apreciat si usor de preparat . L-am ,, executat '' la cererea publicului admirator al talentelor mele culinare adica fiul si sotul !!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 branza proaspata de vaca
  • 2 oua
  • 200 gr gris
  • 1 lingurita coaja razuita de lamai si limete
  • 1 varf cutit sare
  • 300 gr pesmet
  • 100 gr unt
  • 150 gr zahar brun
  • frisca[ facultativ]
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu jeleu de cirese:

Reteta de preparare a papanasilor


Amestecati branza cu oua , sare si gris .


Puneti la fiert o oala cu 3 l apa .


Topiti untul , amestecati cu pesmet cateva minute avand grija sa nu se prinda de peretii vasului . Cand pesmetul devine auriu inchideti focul si adaugati amestecand si zaharul .


Formati bile de marimea unui ou mic pe care le faceti o gaura in mijloc cu un deget .Fierbeti papanasii in apa clocotita . Scoateti cu o paleta si ii tavaliti prin pesmet .


In gaura din mijlocul papanasului am pus jeleu de cirese .Cine doreste poate pune si un mot de frisca .

 

TIPS-URI

1

Reteta de preparare a papanasilor

2

Papanasii cand sunt pusi in oala cu apa clocotita merg la fundul oalei , Sunt fierti in momentul in care se ridica la suprafata .

3

Pot fi serviti cu dulceata preferata , frisca , smantana sau nuttella .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu jeleu de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

08.12.2012, 22:01

Multumesc dragele mele Va pup si va imbratisez
Cinste fac la intalneala . Sau mai bine haideti la colindat

mamaieelena 1

08.12.2012, 22:52

La multi ani cu bucurii sa fi sanatoasa si multi,multi ani inainte

mihaelar63 1

08.12.2012, 22:56

Multumesc Elena
Doar de bucurii sa ai si tu parte

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza de vaci si stafide