Inghetata cremoasa de capsuni

de Criss in Dulciuri, 12 Iun 2012 | 2245 vizualizari

 

Azi va servesc cu o inghetata delicioasa, cremoasa si fina cu savoare si parfum de capsuni. Iubesc laptele condensat DeLatte (nu, nu e o reclama :) ) e doar o concluzie la care am ajuns dupa ce am folosit nu mai putin de 10 cutii pana acum. Si abia astept o noua promotie :) sa-mi comand din nou. De aceasta data din nou l-am folosit la prepararea unei inghetate, pentru ca mai ales acum vara, suntem mari amatori de inghetata.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie lapte condensat
  • -200 ml frisca (frisca naturala ar fi fost ideala, dar merge si Meegle)
  • -1 ceasca sos de capsuni (cam 150 ml, dar merge si mai mult)
  • -4-5 linguri iaurt natural
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cremoasa de capsuni:

Se bate frisca, se adauga restul ingredientelor si se mixeaza pana capata o consistenta cremoasa si foarte fina. Se pune crema in cutii de plastic si se lasa in congelator. Dupa aproximativ 3 ore arata asa cum se poate vedea in boluri, cremoasa si numai buna de savurat cu sos de ciocolata deasupra.

Pentru sos, se zdrobesc cu mixerul vertical capsunile, se adauga 1-2 linguri zahar, nu prea mult ca laptele condensat e ff dulce. Se pune sosul pe foc si se lasa sa dea un clocot.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cremoasa de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Inghetata cremoasa de capsuni-0
Inghetata cremoasa de capsuni-1
Inghetata cremoasa de capsuni-2
Inghetata cremoasa de capsuni-3

COMENTARII (19)

Sim0na

Sim0na 1

12.06.2012, 12:30

Ce bunatate...

T I M E A

T I M E A 1

12.06.2012, 12:41

ce bine arata!

iri_iri

iri_iri 1

12.06.2012, 21:35

tare merge acum o inghetata la c aldura de afara

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!