Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi

de nadea68 in Dulciuri, 9 Feb 2017 | 1830 vizualizari

 

4 ani alaturi de bucatarasi frumosi si talentati !!!! (reteta de la Iuliana Florentina  Avram)

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • praf de sare
  • zahar vanilat
  • 200 g ciocolata menaj
  • ciocolata amaruie
  • crema
  • decor
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi:

Pregatim cojile.


Intr-un bol, frecam cu un tel, untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si sarea.


Adaugam cate un ou pe rand. Amestecam bine dupa fiecare ou, pana se incorporeaza bine.


La sfarsit, adaugam faina si omogenizam cu o spatula de lemn.


Aluatul obtinut il punem intr-un sac a poche si formam mici gramajoare, intr- o tava acoperita cu hartie de copt.


Se baga la cuptor 180° C, cam 10-12 minute.


Intre timp, facem crema. Topim ciocolata cu untul si adaugam nucile macinate.


Scoatem cojile din cuptor, lasam la racit.


Ies cam 100 de coji. Cautam perechea la fiecare si le lipim cu crema.


Decoram cu ciocolata topita.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si crema facuta din smantana si ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:57

Rocsi 1

10.02.2017, 20:34

Sunt niste prajiturele absolut delicioase! La multi ani frumosi!

nadea68 1

11.02.2017, 14:13

Multumesc di suflet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paleuri cu crema de ciocolata si mascarpone