Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi

de nadea68 in Dulciuri, 9 Feb 2017 | 4636 vizualizari

 

4 ani alaturi de bucatarasi frumosi si talentati !!!! (reteta de la Iuliana Florentina  Avram)

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • praf de sare
  • zahar vanilat
  • 200 g ciocolata menaj
  • ciocolata amaruie
  • crema
  • decor
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi:

Pregatim cojile.

Intr-un bol, frecam cu un tel, untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si sarea.

Adaugam cate un ou pe rand. Amestecam bine dupa fiecare ou, pana se incorporeaza bine.

La sfarsit, adaugam faina si omogenizam cu o spatula de lemn.

Aluatul obtinut il punem intr-un sac a poche si formam mici gramajoare, intr- o tava acoperita cu hartie de copt.

Se baga la cuptor 180° C, cam 10-12 minute.

Intre timp, facem crema. Topim ciocolata cu untul si adaugam nucile macinate.

Scoatem cojile din cuptor, lasam la racit.

Ies cam 100 de coji. Cautam perechea la fiecare si le lipim cu crema. 

Decoram cu ciocolata topita.

TIPS-URI

1

se poate folosi si crema facuta din smantana si ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Paleuri....si 4 ani alaturi de bucatarasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:57

Rocsi 1

10.02.2017, 20:34

Sunt niste prajiturele absolut delicioase! La multi ani frumosi!

nadea68 1

11.02.2017, 14:13

Multumesc di suflet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paleuri cu crema de ciocolata si mascarpone