Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
By Laura Sava Sunt biscuiti de post uniti cu un gem acrisor . Sunt foarte gustosi, aromati si usor de facut!
- frecam spuma margarina cu zaharul
- se adauga mierea, sucul de lamaie, bicarbonatul si un praf de sare, se adauga faina si se framanta
- se aduna coca in forma de bila si se da la frigider 15 min
- se presara cu faina suprafata de lucru si se intinde aluatul intr-o foaie nu prea subtire si se decupeaza cu o forma rotunda sau gura unui paharel, discuri din aluat
- se aseaza discurile pe tava tapetata cu hartie de copt la distanta una de alta si se coc 8-10 min la temp de 180C pana capata o culoare aramie
- se lasa la racit dupa care se ung cu gem de caise si se lipesc cate doi si se tavalesc prin nuca de cocos
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult